TOTAL MOTIVATION

Total Motivation je nesvakidašnji, uzbudljiv i savremeni
online trening koji organizuje Siniša Ubović, jedan od najvećih
regionalnih stručnjaka iz oblasti ličnog razvoja i jedan od 12
trenera na celom svetu, koji poseduje licencu za obučavanje budućih
trenera Heal Your Life® programa baziranog na
metodologiji Lujze Hej (Louise L. Hay)

 

Najnovija svetska istraživanja pokazuju da je MOTIVACIJA jedno od polja koje je za savremenog čoveka primarno. Nedostatak energije je nešto što mnogi prepoznaju kao svoju najveću prepreku. Upravo zbog tog nedostatka motivacije i nedovoljno energije na svakodnevnom nivou, ne čudi to što nismo u stanju da ostvarimo željene rezultate, da budemo fokusirani, da pronađemo smisao i da budemo zadovoljni i srećni.

 

Kroz ovaj sveobuhvatni i praktičan online trening Siniša Ubović će vas upoznati sa primenjljivim veštinama, tehnikama i idejama koje će vas na nov način pokrenuti i inspirisati da sigurno, snažno i sa mnogo više energije, volje i entuzijazma koračate putem svoje izvrnosti!

Na jedan edukativan, zabavan i pre svega praktičan način dobićete znanja koja ćete moći da primenite odmah, kako u poslovnom tako i u privatnom životu!

Sve to su bili i više nego dovoljni razlozi da nastane ovaj sveobuhvatni MOTIVACIONI TRENING,  koji se do sada održavao samo jednom godišnje i to po ugledu na najbolje, najkavalitetnije i najinspirativnije treninge ovog tipa u svetu, a od ove godine zbog novonastale situacije u kojoj se našao ceo svet trening Total Motivation pretvoren je u digitalno iskustvo.

Uz trening Total Motivation:

  • potpuno ćete promenite sliku koju imate o sebi i svojim sposobnostima,
  • otkrićete načine i tehnike da svakodnevno podignete nivo svoje energije i motivacije,
  • bićete motivisani da ostvarite vrhunske rezultate,
  • naučićete da motivišite kako sebe tako i one oko vas:  kolege, zaposlene, timove, članove porodice,
  • shvatićete da i te kako možete biti uključeni u svaki segment svog života i to bez prevelikog napora i odricanja,
  • bićete fokusiraniji na ostvarenje svojih ciljeva,
  • imaćete više želje i volje da istrajete,
  • naučićete kako da pokrenete svoju unutrašnju snagu,
  • bićete podržani na putu do uspeha!

Na polju ličnog razvoja i motivacije Siniša Ubović je imao priliku da uči od najvećih ličnosti današnjice kao što su Lujza Hej, Vejn Dajer, Šeril Ričardson, Brendon Burčard, Rid Trejsi, Brus Lipton, Karolina Mis, Greg Brejden.

Ovaj trening će vas pokrenuti, osnažiti, motivisati i ispuniti fantastičnom energijom. Danas nam je kao nikada do sad možda najpotrebnije da ovladamo idejom i stavom da ODUSTAJANJE NIJE OPCIJA!

TOTAL MOTIVATION online trening NIJE namenjen onima koji veruju u uspeh preko noći , kao ni onima koji očekuju da bez truda, uložene energije i posvećenosti ostvare vrhunske rezultate.

TOTAL MOTIVATION online trening je namenjen svima koji su spremni da uče, da da ostvare konkretne rezultate  i da svoje rezultate podignu na potpuno novi nivo.

MESEC DANA NEVEROVATNOG ISKUSTVA!

MESEC DANA FANTASTIČNOG UČENJA!

MESEC DANA APSOLUTNE UKLJUČENOSTI!

To je ono što će svima željnim motivacije biti dostupno kroz ovaj trening. Ovo je sjajna prilika da doživite vrhunsko motivaciono iskustvo uz Sinišu Ubovića, jednog od najvecih stručnjaka i trenera iz ove oblasti. Ako ste zaista spremni da svoj život podignete na potpuno novi nivo, DOBRO DOŠLI na online trening Total Motivation.