PUT PROMENE

BEČ / 03. MART / Hotel Mercure Wien City, Hollandstraße 3, 1020 Wien / OD 18:00 – 21:00h

 

Život je neprestana promena. Promena je jedino što je u životu izvesno. Svaki trenutak je mogućnost da promenimo svoje navike, svoju rutinu, svoje destruktivne načine ponašanja, svoja verovanja, svoje ideje o ljudima, svetu i životu.

Često nam se u životu dešava da osećamo da je došlo vreme da okrenemo ‘novi list’ ali nismo svesni šta je to što je zaista potrebno promeniti. Takođe, imamo strah od promene jer ne znamo šta će se tačno desiti ako krenemo da menjamo stvari. Nekada se plašimo kako će promena koju učinimo uticati na živote onih oko nas. Postoje trenuci u životu kad znamo da je vreme za promenu ali ne znamo koji je to prvi i pravi korak koji je potrebno da načinimo.

Ova radionica kreirana je tako da vam pomogne da razumete sebe i trenutak u kom živite, ma kakav da je, i da shvatite i razumete sebe i svoje potrebe kako biste lakše, sigurnije i hrabrije zakoračili na svoj put promene.

Proces života je u suštini sastavljen od niza promena koje se dešavaju, mimo ili usled naše volje. Menjaju se sekunde, godišnja doba, godine. Menjamo poslove, prijatelje, partnere, mesto stanovanja. U naš život dolaze novi ljudi, dok nas sa druge strane neki napuštaju. Prelazimo sa jednog nivoa obrazovanja na drugi.

Ako se malo bolje osvrnete oko sebe, primetićete da ste vi danas upravo rezultat svih promena na koje ste naišli u životu.

Za sve one koji žele drugačije rezultate kreiran je ovaj pratkičan vodič za bezbedno koračanje putem promene.

Na ovoj radionici naučićete:

  • Kako da prepoznate pravu poruku koju vam donosi promena
  • Kako da bezbedno zakoračite novim putem
  • Kako da bolje razumete sebe i ono u šta verujete da biste mogli da sa novom dozom jasnoće krenete u proces promene
  • Kako da se nosite sa promenama koje dolaze od spolja i na koje nemate uticaj
  • Kako da shvatite svoju potrebu za promenom
  • Kako da sebe podržite u tom procesu
  • Kako da pronađete podršku na tom putu

Pred vama je praktična iskustvena radionica, sa mnoštvom vežbi i konkretnih alata uz pomoć kojih ćete se lakše i sigurnije kretati u pravcu razumevanja i pre svega rešenja.

Jedini načn da zaista počnete da živite život koji zaslužujete je da prihvatite, prigrlite i zavolite promenu kao sastavni deo života, jer je svaki trenutak promena pa samim tim i nova mogućnost da preuzmete život u svoje ruke i krenete da ga gradite i stvarate po meri svog srca.

REZERVIŠITE KARTU

    Za dodatne informacije pozovite našeg organizatora u Beču na telefon: 0664 75501248