BEOGRAD / USKORO / DVODNEVNA RADIONICA

Vreme održavanja radionice oba dana je od 10-17:30h

Kroz DVA DANA ćete proći kroz čitav sistem koji je kreiran tako da
otkrijete koje su to definitivno blokade koje vas sputavaju
NA VAŠEM ŽIVOTNOM PUTU.

Ovaj snažan dvodnevni program kreirala je lično Lujza Hej, najveća svetska ličnost na polju ličnog razvoja. Svojim radom, kao i fantastičnim knjigama koje je ostavila iza sebe, kao što su ‘Kako da izlečite svoj život?’ i ‘Moć je u vama’ ona je inspirisala milione ljudi širom sveta da krenu putem svoje lične transformacije. Siniša Ubović je jedina ličnost iz ovog dela Evrope koja je imala tu čast i privilegiju da uči direktno od Lujze Hej i da dobije njenu višestruku podršku. Učiti od Siniše u praktičnom smislu znači dobijati znanja sa izvora.

Ovaj proces pružiće vam znanje, razumevanje, inspiraciju i što je najvažnije dobićete konkretne alate i smernice kako da počnete da živite autentičan i svrhom ispunjen život. Baveći se svim aspektima svoga bića-umom, telom, duhom i emocijama, naučićete kako da se oslobodite negativnih misli, kako da izlečite prošlost i kako da prestanete da sabotirate sami sebe, stvarajući zdravije veze i odnose, prelazeći iz faze samo-kritikovanja u fazu samo-prihvatanja.

PROGRAM ‘PROMENITE MISLI – IZLEČITE ŽIVOT’ ĆE VAS ODVESTI NA SASVIM NOVI NIVO RAZMIŠLJANJA I RAZUMEVANJA SEBE I SVOG ŽIVOTA, dajući vam mogućnost da iskusite unutrašnji mir, ljubav prema sebi i potpuno novi nivo samopouzdanja kao i zdravo oslabađanje emocija.

Otkrićete kakav život ustvari želite da živite i na koji način to da učinite!

Tokom vikenda radićemo na sledećim aspektima i idejama:

 • Kako naše misli i uverenja oblikuju naš život
 • Osvešćivanje negativnih misli i kako ih promeniti
 • Porodični odnosi i kako oni utiču na naš život i izbore koje činimo
 • Ozdravljenje deteta u nama
 • Kako se nositi sa teškim emocijama
 • Opraštanje sebi i drugima
 • Stvaranje zdravih veza i odnosa
 • Oslobađanje od destruktivnih modela ponašanja
 • Unapređenje zdravlja
 • Pronalaženje smisla i životne svrhe
 • Ispisaćete priču vašeg novog života

Ukoliko uviđate da se stvari u vašem životu iznova i iznova ponavljaju ili ako jednostavno želite ”nešto više” od života, upravo je ova radionica za vas!

Cena radionice: 180Eur

 

Ukoliko želite među prvima da saznate informaciju za naredni termin ovog događaja izvršite prijavu u nastavku.

PRIJAVA

NAPOMENA:

S obzirom da je broj polaznika ograničen, prijava je prvi korak na putu do učešća. Ukoliko još uvek ima slobodnih mesta automatski ćete dobiti potvrdu nakon čega  u roku od 48 sati uplaćujete depozit u visini od 30 eura u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate. Depozitom osiguravate svoje mesto na radionici i ta sredstva se u slučaju otkazivanja ili nedolaska ne refundiraju.

Rezervacija važi za radionicu za koju se prijavljujete i ne može se prenositi na sledeću.

HVALA NA RAZUMEVANJU