BEOGRAD / 17. MART / HOTEL FALKENSTEINER / OD 19h

ZBOG ZABRANE JAVNIH OKUPLJANJA PREDAVANJA SE OTKAZUJU DO DALJNJEG

 

Jednom mesečno u hotelu Falkensteiner u Novom Beogradu održava se motivaciono i nadahnjujuće predavanje koje vodi Siniša Ubović, jedan od najinspirativnijih ličnosti na polju ličnog razvoja i unutrašnje promene. Svako predavanje je osmišljeno kao celina za sebe, tema je uvek drugačija i rezultat je potrebe i inspiracije.

Predavanje je namenjeno svima koji žele da se makar jednom mesečno povežu sa idejama koje će ih nadahnuti, pokrenuti i pomoći im da životne okolinosti vide iz nekog drugog, lepšeg ugla. Ono na čemu se inače zasniva Sinišin koncept PUT PROMENE jeste “gledanje u pravcu rešenja”. Naravno da se i ova, kao i sve druge veštine uče, a da bi se lekcije savladale potrebna je vežba. Ova predavanja predstavljaju savršen poligon za obnavljanje stečenih znanja ali i otkrivanje i usvajanje novih veština i uverenja koja će nas sve zajedno voditi ka našem lepšem, srećnijem i uspehom ispunjenom životu.

Mesečna doza inspiracije koju ćete dobiti na svakom od ovih predavanja biće od koristi svakome ko je prošao kroz neku od radionica sa Sinišom jer će biti sjajan podsetnik na mnoge alate i tehnike s kojima su se sreli a koje pomažu na putu ličnog uspeha. Isto tako predavanje je višestruko značajno i onima koji do sada nisu imali priliku da posete neki od programa jer će moći da na ovaj način prođu kroz neke iskustvene vežbe kroz koje možda nikada do sada nisu prošli.

Sa željom da jednom mesečno na jednom mestu okupimo ljude koji na sličan način razmišljaju, dođite da zajedno doživimo jedinstveno, nezaboravno i pre svega nadahnjujuće iskustvo.

Prepustimo se trenutku i znajmo da ćemo svi dobiti upravo one odgovore koji su nam najpotrebniji!

 

Predavanje traje od 19.00 do 20.30h, a cena učešća je 1500 dinara.

 

S obzirom da za ovaj događaj vlada veliko interesovanje, molim vas ukoliko ste sprečeni da prisustvujete da nas obavestite najkasnije 24h pred sam događaj, kako bismo vaše mesto ustupili nekom ko je na listi čekanja.

 

HVALA NA RAZUMEVANJU I RADUJEMO SE SUSRETU SA SVIMA VAMA!

Rezervišite svoje mesto na vreme jer je broj učesnika ograničen!

Popunite obrazac za prijavu ili se prijavite putem sms-a na broj +381 64 922 34 73 tako što ćete poslati svoje ime i prezime.
(Možete prijaviti i više osoba)

PRIJAVA

    Nakon popunjavanja ovog obrazca na vaš e-mail će stići obaveštenje da ste se uspešno prijavili za predavanje, kao i sve dodatne informacije koje su vam potrebne.