Od bankrota do stabilnog i uspešnog biznisa!

 

Osmisliti, kreirati i voditi uspešan biznis nije jednostavno, ali je danas najbolje vreme za to! Društvene mreže, savremena tehnologija, dostupnost informacijama doprinele su tome da je biti preduzetnik ili voditi svoj tim ili celu kompaniju lakše nego ikada!

Lakše, ukoliko poznajete sistem, razumete svet finansija, imate dovoljno hrabrosti i vere u sebe, poznajete konkretne korake koje je potrebno preduzeti i pre svega imate jasnu sliku o sebi i svojoj unutrašnjoj potrebi da vodite biznis!

Odgovorite na sledeća pitanja:

 • Da li imate osećaj da drugi vide mnogo više potencijala u vama, nego što to vi sami vidite?
 • Da li ste do sada promenili nekoliko branši i i dalje nemate osećaj da negde pripadate?
 • Da li lako gubite fokus na poslu?
 • Da li imate osećaj da više ne možete da se razvijate i napredujete na svom radnom mestu?
 • Da li imate osećaj da na kraju morate sve sami da uradite?
 • Da li su vam potrebni konkretni koraci kako biste svoj biznis podigli na viši nivo?
 • Da li vam nedostaje hrabrosti i vere u sebe?
 • Da li se vaša prvobitna strast i želja za preduzetničkim životom ili odgovornijom pozicijom u kompaniji pretvorila u noćnu moru i (pre)zauzetost?
 • Da li imate osećaj da vas klijenti ne razumeju?
 • Da li imate problem sa određivanjem cena za svoje proizvode ili usluge i neprestano spuštate cenu?
 • Da li imate problem da stvorite jasan sistem sopstvenog poslovanja, te često imate osećaj kako vaš biznis upravlja vama?

 

Ako ste na više od tri pitanja odgovorili sa ‘DA’ znači da je vreme da se ozbiljno zamislite i da donesete neke važne, a pre svega nove odluke. Ako vam situacija u kojoj se sada nalazite deluje bezizlazno i imate utisak da ste se zaglavili i ne znate kako dalje to je signal da vam je potreban sistem, strategija i pristup koji će vam omogućiti na prvom mestu da vratite sopstvenu moć koju ste izgubili(ili koju gubite) kako biste ponovo preuzeli  kontrolu nad svojim biznisom i što je još važnije kontrolu nad sopstvenim životom. 

Biznis u modernom svetu u kom danas živimo zahteva da uspešno balansiramo između ličnog i profesionalnog života, da donosimo brze i tačne odluke, kao i da u svakom trenutku razumemo svaki segment našeg poslovanja. Vodeći se ovim načinom razmišljanja kreirao sam brend Put Promene, ali i svoj lični brend Siniša Ubović. Kao neko ko sve što radi, radi na profesionalnom nivou odlučio sam da sistem koji je meni pomogao da stvorim i vodim uspešan biznis pretvorim u dvodnevni trening koji će svakome pružiti priliku da svoje snove pretvori u uspešan biznis!

Ovaj trening je nesvakidašnji po mnogo čemu, ali ono što ga defintivno izdvaja jeste osvrtanje na dublju i suštinsku povezanost između vas i vašeg biznisa.

BF je drugačiji od svega što postoji u svetu, jer je baziran upravo na ovom jedinstvu. Polaznici ovog treninga dobiće mnogo širu sliku sebe i svog biznisa ili sebe u svom biznisu.

 

Vaš biznis ima svoje komponente i svaka od tih komponenti igra veoma važnu ulogu od koje zavisi uspeh vašeg poslovanja i vašeg napretka. Potreba da napravim jedan ovakav sveobuhvatan trening nastala je iz mog dugogodišnjeg koučing rada upravo sa ljudima iz sfere biznisa, sa ljudima koji su na čelu nekih od najvećih inostranih i domaćih kompanija, lajf i biznis koučevima, liderima koju upravljaju velikim timovima i koji donose izuzetno važne i odgovorne odluke, sa finansijskim ekspertima i vlasnicima malih i srednjih preduzeća, sa samostalnim umetnicima, kao i sa pojedincima/preduzetnicima koji su od sebe želeli da stvore brend i da svoju uslugu ili proizvod na autentičan način plasiraju na tržište.

Svi oni i pored dobro savladanih lekcija o postavljanju ciljeva, o prioritetima, o delegiranju, o veštinama komunikacije, o znanju iz pravljanja biznis planova i mnogih drugih znanja i dalje su osećali da nešto nedostaje i da im je potrebna drugačija vrsta pristupa. Shvatio sam da bez obzira iz koje oblasti dolaze ili na kojoj poziciji se nalaze ljude ne možemo posmatrati kao mašine u koje je potrebno uneti podatke, informacije i komande, već je potreban drugačiji humaniji pristup. Svakoj osobi je potrebno prići, prvo kao ljudskom biću koje ima svoje želje i potrebe, i tek onda na osnovu tog autentičnog izraza pomoći joj da sve vrednosti, kvalitete i kapacitete koje poseduje iskoristi i primeni na najbolji mogući način, a sve u cilju ostavljanja značajnog traga, kako u kompaniji, tako i u svetu, odnosno pružiti joj priliku da živi ispunjen život i da svojim primerom inspiriše druge na napredak. Jedino tako živimo svoju svrhu.

 

Business Factory  trening je kreiran sa željom da vam pomogne da izbalansirate sve aspekte svog ličnog i profesionalnog života. Da biste bili uspešni u biznisu potrebno je da budete ispunjeni u svom privatnom životu. Da biste bili zadovoljni svojim privatnim životom potrebno je da radite posao koji volite, koji vas ispunjava i koji vam pruža priliku da napredujete i da pomerate granice, kako svoje, tako i svog biznisa.

Kroz ova dva dana provešću vas kroz niz vežbi i mini radionica koje će vam pomoći da osvestite šta želite iz ovih oblasti i na koji način možete da ih unapredite i iskoristite na najbolji mogući način.

Ovaj trening nije standardan po mnogo čemu, ali ono što ga posebno razlikuje od svih ostalih biznis treninga je to što ćemo ovde vaš biznis zaista podići na viši nivo osvrćući se na dublju, suštinsku povezanost vas i vašeg biznisa.

Cena dvodnevnog Business Factory treninga je 385eur. 

Ukoliko želite među prvima da saznate informaciju za naredni termin ovog događaja izvršite prijavu u nastavku.

BF je trening za:

 • Menadžere/Lidere/Direktore.
 • Vlasnike malih i srednjih preduzeća
 • Samostalne preduzetnike.
 • Influensere/Blogere.
 • Personalne trenere.
 • Ljude iz oblasti lajf koučinga.
 • Samostalne preduzetnike.

 

S obzirom da je ovo premium trening broj polaznika ograničen, prijava je prvi korak na putu do učešća. Ukoliko još uvek ima slobodnih mesta automatski ćete dobiti potvrdu nakon čega  u roku od 48 sati uplaćujete depozit u visini od 100 eur u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate. Depozitom osiguravate svoje mesto na radionici po navedenim uslovima.

PRIJAVA ZA VIŠE INFORMACIJA