BUDI IZNAD PROSEKA

by Siniša Ubović

Recite zbogom prosečnom životu!

Online trening

BUDI IZNAD PROSEKA 2024.

Da li se osećate kao da ste upali u sopstvenu zamku?

Koliko puta ste postavili neki cilj u životu, obično pred Novu godinu – i onda ga niste ostvarili? Bili ste fokusirani tokom prvih meseci, a onda je fokus nekako pobegao. Bili ste disciplinovani neko vreme, a onda je i disciplina nestala. I nije vam jasno zašto se ovaj model ponašanja ponavlja, iz godine u godinu.

Znate da želite da zarađujete više – ali ste zbunjeni u moru odluka.

Ove godine sigurno dajete otkaz i pokrećete sopstveni biznis – ali ste i dalje na istom poslu.

Definitivno ćete krenuti u teretanu – ali niste odmakli od prve nedelje treninga.

Znate da zaslužujete bolju poziciju u firmu – ali uvek je neko drugi dobije.

I tako iz godine u godinu. Vreme prolazi, ništa se ne dešava, nemate ni fokusa, ni discipline ni energije da nastavite ka ostvarenju svog cilja. I na sve to osećate se sve lošije, jer se ništa u vašem životu ne pokreće.

Moram da vam kažem – upali ste u zamku PROSEČNOG života.

Dobra vest je – iz nje je moguće izaći.

Šta je zapravo potrebno da biste živeli život iznad proseka?

Kako da ove veštine naučite?

Uz pomoć programa BUDI IZNAD PROSEKA, napravljenim za sve vas koji ne želite da živite prosečnim životom. BUDI IZNAD PROSEKA je program koji će vam dati JASNOĆU o vama samima i o životu kakav želite da živite. Oprostićete se od odlaganja, osrednjosti, odustajanja na prvim preprekama i naučiti kako da posvećeno i predano dobijete ono što želite.

TRENING KOJI ĆE VAS NAUČITI KAKO DA STVORITE ŽIVOT IZNAD PROSEKA, ŽIVOT OBOJEN VANSERIJSKIM REZULTATIMA

Kroz 5 video lekcija uspećete da definišete sebe, naučite kako da se fokusirate u daljem radu, dobijete disciplinu, spoznate kakvim ste ljudima okruženi i koliko je to važno za vaš uspeh, skupite hrabrost i energiju i obavežete se ciljevima koje želite da ostvarite!

Više neće biti neostvarenih ciljeva, inertnosti i lutanja. Došlo je vreme da živite IZNAD PROSEKA!

Svaki polaznik programa BUDI IZNAD PROSEKA dobija:

Ako želite da naučite:

Dostupnost programa

Trening BUDI IZNAD PROSEKA dostupan vam je do 31. decembra 2024. godine

Trener - Siniša Ubović

Siniša je glumac, pisac i međunarodno prizanti trener ličnog razvoja.

Pored toga što iza sebe ima dvadeset godina dugu glumačku karijeru, Siniša je i autor 7 bestseler knjiga koje su do sada  prodate u u preko 150.000 hiljada primeraka.

Više od 30.000 ljudi  širom celog sveta prisustvovalo je njegovim predavanjima, radionicama, treninzima i seminarima ličnog razvoja koje je organizovao ili vodio u Srbiji, Austriji, SAD-u, Švajcarskoj, Indiji, Turskoj, Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Švedskoj …Njegove edukacije pomažu ljudima da otkriju i primene puni potencijal sopstvenih snaga na putu ličnog napretka u oblasti karijere, ljubavi, finansija, međuljudskih odnosa, zdravlja. 

Imao je priliku da sarađuje i da lično uči od najvećih i najpriznatijih svetskih stručnjaka našeg vremena, kao što su Lujza Hej, dr Vejn Dajer, Šeril Ričardson, Brendon Burčard, dr Patriša Krejn, Rid Trejsi, Mabel Katz i mnogi drugi. . Prvi je i jedini stipendista Lujze Hej (Louise L. Hay) u celom svetu. 2010. godine je njenu metodologiju doneo na prostore bivše Jugoslavije. Jedan je od 12 ljudi u celom svetu akreditovanih i licenciranih da vodi sertifikacione programe kroz koje obučava buduće trenere i lajf koučeve HYL programa zasnovanog upravo na metodi Lujze Hej.

Iza sebe ima više istrčanih maratona i polumaratona, voli prirodu i aktivan život, živi u Beogradu sa porodicom, a radi na području celog sveta.

Šta drugi kažu o Sinišinom radu?

Investicija

148 €

Program trenutno nije dostupan, za vise informacije možete poslati mail na info@sinisaubovic.com

Promo cena traje još:

Tokom deset godina duge karijere u oblasti ličnog razvoja, Siniša Ubović organizovao je veliki broj događaja u ovom delu Evrope koji svake godine okupljaju ogroman broj učesnika iz zemlje, regiona ali i iz celog sveta. Ove godine njegovi treninzi i obuke su dostupni u online verziji, baš sa idejom da se omogući ljudima da bezbedno i u udobnosti svoga doma prate sadržaj ovog treninga tokom cele 2024. godine, bez obzira u kom delu sveta da se nalaze. BUDITE I VI IZNAD PROSEKA, jer takav život zaslužujete.

 

Prijava