BUSINESS FACTORY

BEOGRAD / 30.11. – 01.12. / BUSSINES FACTORY / HOTEL HILTON

 

Fabrika uspešnog biznisa.

 

Naš biznis je deo nas i bez obzira da li ste deo nekog biznisa koji je neko razvijio, ili pokrećete svoj biznis vi ste deo nečega. Vaš život i vi ste vaš biznis. S obzirom da ne možemo sebe da posmatramo jednostrano i doživaljvamo sebe kroz ono što osećamo, mislimo, ili kroz svoje planove ili ideje mi moramo da sebe gledamo kao celinu u kojoj su i um i telo i emocije i intuicija (inspiracija) izuzetno važni segmenti. I ukoliko bilo koji od ovih segmenata nije ravnomerno zastupljen ili pak nije razvijen u meri u kojoj može da podrži vas lično, isto tako on ne može da vas podrži ni podjednako kvalitetno i dobro u svim segmentima vašeg života.

 

BF je drugačiji od svega što postoji u svetu, jer je baziran upravo na ovom jedinstvu. Polaznici ovog treninga dobiće mnogo širu sliku sebe i svog biznisa ili sebe u svom biznisu.

 

Vaš biznis ima svoje komponente i svaka od tih komponenti igra veoma važnu ulogu od koje zavisi uspeh vašeg poslovanja i vašeg napretka. Potreba da napravim jedan ovakav sveobuhvatan trening nastala je iz mog dugogodišnjeg koučing rada upravo sa ljudima iz sfere biznisa, sa ljudima koji su na čelu nekih od najvećih inostranih i domaćih kompanija, lajf i biznis koučevima, liderima koju upravljaju velikim timovima i koji donose izuzetno važne i odgovorne odluke, sa finansijskim ekspertima i vlasnicima malih i srednjih preduzeća, sa samostalnim umetnicima, kao i sa pojedincima/preduzetnicima koji su od sebe želeli da stvore brend i da svoju uslugu ili proizvod na autentičan način plasiraju na tržište.

Svi oni i pored dobro savladanih lekcija o postavljanju ciljeva, o prioritetima, o delegiranju, o veštinama komunikacije, o znanju iz pravljanja biznis planova i mnogih drugih znanja i dalje su osećali da nešto nedostaje i da im je potrebna drugačija vrsta pristupa. Shvatio sam da bez obzira iz koje oblasti dolaze ili na kojoj poziciji se nalaze ljude ne možemo posmatrati kao mašine u koje je potrebno uneti podatke, informacije i komande, već je potreban drugačiji humaniji pristup. Svakoj osobi je potrebno prići, prvo kao ljudskom biću koje ima svoje želje i potrebe, i tek onda na osnovu tog autentičnog izraza pomoći joj da sve vrednosti, kvalitete i kapacitete koje poseduje iskoristi i primeni na najbolji mogući način, a sve u cilju ostavljanja značajnog traga, kako u kompaniji, tako i u svetu, odnosno pružiti joj priliku da živi ispunjen život i da svojim primerom inspiriše druge na napredak. Jedino tako živimo svoju svrhu.

 

Ovaj trening namenjen je onima koji žele da:

 • Postanu lideri novog doba.
 • Vode uspešan biznis.
 • Nauče kako da pokrenu sopstveni biznis.
 • Kreiraju proizvod ili uslugu koju će ljudi obožavati.
 • Pruže jedinstveno iskustvo svojim klijentima.
 • Razumeju važnost kvalitetnog marketinga.
 • Imaju finansijski stabilan biznis koji i dalje raste.
 • Pronađu balans između karijere i privatnog života.
 • Dođu do svojih savršenih klijenata.
 • Shvate prave potrebe svojih klijenata i da odgovore na njih.

 

Business Factory  trening je kreiran sa željom da vam pomogne da izbalansirate sve aspekte svog ličnog i profesionalnog života. Da biste bili uspešni u biznisu potrebno je da budete ispunjeni u svom privatnom životu. Da biste bili zadovoljni svojim privatnim životom potrebno je da radite posao koji volite, koji vas ispunjava i koji vam pruža priliku da napredujete i da pomerate granice, kako svoje, tako i svog biznisa.

Kroz ova dva dana provešću vas kroz niz vežbi i mini radionica koje će vam pomoći da osvestite šta želite iz ovih oblasti i na koji način možete da ih unapredite i iskoristite na najbolji mogući način.

Ovaj trening nije standardan po mnogo čemu, ali ono što ga posebno razlikuje od svih ostalih biznis treninga je to što ćemo ovde vaš biznis zaista podići na viši nivo osvrćući se na dublju, suštinsku povezanost vas i vašeg biznisa.

Cena dvodnevnog Business Factory treninga je 385eur. 

Ranom prijavom i uplatom depozita (ili celokupnog iznosa) do 15.10.2019.ostvarujete popust od 35eur.

BF je trening za:

 • Menadžere/Lidere/Direktore
 • Vlasnike malih i srednjih preduzeća.
 • Personalne trenere.
 • Ljude iz oblasti lajf koučinga.
 • Samostalne preduzetnike.
 • Influensere/Blogere

 

Naredni trening:

Beograd / 30. novembar i 01. decembar / Hotel Hilton

 

S obzirom da je ovo premium trening broj polaznika ograničen, prijava je prvi korak na putu do učešća. Ukoliko još uvek ima slobodnih mesta automatski ćete dobiti potvrdu nakon čega  u roku od 48 sati uplaćujete depozit u visini od 100 eur u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate. Depozitom osiguravate svoje mesto na radionici po navedenim uslovima.

PRIJAVA