Siniša Ubović vas poziva na jedinstveni VEBINAR:

ŽIVOT BEZ STRAHA

25.05.2021. od 19-21h

 

 

Ovaj vebinar je namenjen svima vama koji želite da se povežete sa idejama koje će vas nadahnuti, pokrenuti i pomoći vam da svoje životne okolnosti vidite iz novog drugog, kvalitetnijeg i konstruktivnijeg ugla.

Ono na čemu se inače zasniva koncept Siniše Ubovića PUT PROMENE jeste “gledanje u pravcu rešenja”. Naravno da se i ova, kao i sve druge veštine uče, a da bi se lekcije savladale potrebna je vežba i zato ovaj vebinar predstavlja savršen poligon za otkrivanje i usvajanje novih veština i uverenja uz pomoć kojih ćete na svakodnevnom nivou moći da pratite svoj napredak i sopstvenu transformaciju.

Vebinar se sastoji iz 4 celine:

  • Uvodna vođena vežba
  • Teorijski obrada teme
  • Praktična iskustvena vežba za oslobađanje od strahova uz pomoć koje ćete na dubokom nivou razumeti i doživeti ono što je u teorijskom delu pokriveno i obrađeno.
  • Grupni koučing (pitanja i odgovori), jedinstvena prilika da direktno sa Sinišom razgovarate i od njega dobijete smernice vezane za vaše pitanje ili dilemu.

Vebinar se održava uživo putem ZOOM aplikacije za čije jednostavno korišćenje ćete dobiti uputstva pred sam vebinar.

Datum: 25. 05. 2021.
Vreme trajanja: od 19.00 do 21.00.
Cena vebinara: 30 eur.

U slučaju da iz bilo kog razloga propustite vebinar u zakazanom terminu ne brinite, snimak će vam biti dostupan punih sedam dana nakon dogadjaja tačnije do 01.06.2021.

Obezbedite sebi kartu na vreme jer je broj učesnika ograničen!