JAČI OD BOLA

BEOGRAD / 25. SEPTEMBAR / VIG PLAZA / OD 19:00 – 21:30h

 

Rečenica koja je mene pokrenula da konačno shvatim
važnost rešavanja svojih teških i bolnih situacija bila je ona koja kaže
da je najbolji trenutak za promenu bio pre 10 godina

Drugi najbolji trenutak za to je SADA. Kroz ovu poruku sam shvatio da moj život više ne sme da bude na čekanju. Možda je baš sada došao vaš trenutak da konačno raščistite sa prošlošću i da krenete dalje sa više snage i samopouzdanja. Ako ne želite da odlažete svoju sreću i dobrobit, biće mi čast da vam budem vodič na ovom značajnom i moćnom seminaru.

 

Ovaj seminar je odgovor
na pitanja koja se tiču gotovo svakoga:

  • Kako da prevaziđem bol koji su mi naneli?
  • Kako da oprostim neoprostivo?
  • Kako da se oslobodim osećanja krivice?
  • Kako da nastavim dalje?
  • Kako da se suočim sa ranam iz prošlosti, a da me ponovo ne zabole?
  • Da li je zaista moguće biti jači od svog bola?

Cilj ovog programa je da vam pomogne da se izdignete iznad osećanja bola i uloge žrtve i da u svoj život unesete mir i radost. Naučićete kako da razumete svoj bol, jer to je prvi i najvažniji korak ako želite da ga prevaziđete.
Saznajte koji je to efikasan način da svoj bol iskoristite kao saveznika i da nastavite dalje slobodni i spremni za velike stvari. Ovaj fantastični seminar po metodologiji knjige ’Jači od bola’ nudi dodatne procese i praktične zadatke koji nisu obuvaćeni knjigom. Vođene vežbe osmišljene su sa željom da vam pruže konkretna iskustva kako biste bolje razumeli sebe i prevazišli bol koji godinama, a možda i decenijama nosite. Na taj način i uz ličnu Sinišinu podršku imaćete priliku da naučite kako da se izdignete iznad starih ograničenja i hrabro krenete putem mira i slobode.

DOŠLO JE VREME DA DIGNETE RUKE OD ONIH STVARI KOJE VAM VIŠE NISU POTREBNE.
ZAVRŠITE OVU GODINU I ZAPOČNITE NAREDNU SA NOVOM VIZIJOM ŽIVOTA!

Naredna radionica:

Cena radionice: 3000 dinara

PRIJAVA

Možete otkazati svoje prisustvo najkasnije 48h pre događaja i samo u tom slučaju ćemo vam refundirati novac. U suprotnom ćemo smatrati da ste događaju prisustvovali. Hvala vam na razumevanju.